ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

winest_company_vision
Winest

Όραμα & Αποστολή

H WINEST είναι ένα δίκτυο το οποίο ιδρύσαμε με στόχο να ανοίξει ένα παράθυρο στον καθένα που θέλει να εξερευνήσει και να γνωρίσει τον μαγικό κόσμο του κρασιού. Από την παροχή συμβουλών στο αμπέλι και την οινοποίηση μέσω της εταιρίας Agroelectronics μέχρι την διάθεση των κρασιών στον απλό καταναλωτή και στους επαγγελματίες της αγοράς. Η Winest έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα δίκτυο το οποίο να είναι χρήσιμο σε όλα τα στάδια της παραγωγής του κρασιού. Ένας ακόμα τρόπος να δυναμώσουμε το όραμά μας είναι και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιήσουμε με στόχο την αρτιότερη κατάρτιση όσων εργάζονται στο χώρο του κρασιού.

Η Ιστορία μας

Η πορεία της Winest

Το ταξίδι μας στον οινικό χώρο ξεκίνησε το 2016.

Έκτοτε αποτελούμε ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής εγχώριων και διεθνών οίνων μέσω του οποίου προμηθεύουμε επαγγελματικούς χώρους σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Παράλληλα, παρέχουμε στους πελάτες μας πληθώρα υπηρεσιών.

Οι Άνθρωποι πίσω απο τη Winest

Η Ομάδα μας

Δημήτρης Τζάκος Οινολόγος

Οινολόγος – Γεωπόνος

Τελειώνοντας το Γεωπονικό είχα την πεποίθηση πως η παραγωγή και η μεταποίηση αγροδιατροφικών προϊόντων είναι το μέλλον για την χώρα. Για αυτό και πήρα την απόφαση να συνεχίσω τις σπουδές μου στο μεταπτυχιακό τμήμα της Αμπελουργίας-Οινολογίας. Μπαίνοντας στον χώρο του κρασιού συνειδητοποίησα πως αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να γελάμε να αισθανόμαστε, να ονειρευόμαστε και να βάζουμε τους μέγιστους στόχους ακόμα και αν φαίνονται άπιαστοι. Το κρασί ενώνει τους ανθρώπους, ενώνει πολλές ιδέες και σε αντίθεση με την κυρίαρχη άποψη ότι είναι για λίγους γνώστες, το καλό κρασί μπορεί να συνεπάρει τον καθένα. Μέσα από την WInest ευελπιστούμε πως με όχημα το καλό κρασί να έρθουμε πιο κοντά με όλο και περισσότερους ανθρώπους και ιδέες.

Διοίκηση – Τμήμα Μάρκετινγκ

Πλέον ανήκω στη οικογένεια της Winest και είμαι χαρούμενη για αυτό καθώς η απαιτητική δουλειά της οργάνωσης & διοίκησης γίνεται πιο ευχάριστη όταν αναμειγνύεται με τον υπέροχο κόσμο του κρασιού. Το υπόβαθρό μου στη Διοίκηση και πιο συγκεκριμένα στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας αναδεικνύει ένα μοναδικό συνδυασμό επιστημονικών κλάδων όπου μου επιτρέπει να εφαρμόζω δημιουργικές και καινοτόμες πρακτικές μάνατζμεντ.