TERRA APEIRA
Ο Δηµήτρης Τζάκος (Winest) και ο Μιχάλης Παπατσίµπας (Materia Prima) συνεργάστηκαν µε την οινολόγο και ιδιοκτήτρια της Akriotou Microwinery, Βασιλική Ακριώτου για την δηµιουργία της σειράς Terra Apeira.
Περιπλανήθηκαν στους αµπελώνες των Πλαταιών της Βοιωτίας, δοκίµασαν και δηµιούργησαν χαρµάνια από ποικιλίες και αµπελοτόπια µε σκοπό να φτιάξουν τρία απολαυστικά κρασιά, λευκό, ροζέ και ερυθρό που να ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής.
Η φρεσκάδα και η έκφραση του φρουτώδους χαρακτήρα των ποικιλιών είναι ο κοινός παρονοµαστής που συνδέει τα κρασιά της σειράς. Η σειρά Terra Apeira είναι ή αρχή και µέρος ενός ευρύτερου σχεδίου αµπελο-οινικής εξερεύν ησης των περιοχών και των ποικιλιών που καλλιεργούνται στη χώρα µας.
